Elkészítés: Lobogó sós vízben al dentére főzzük a tésztát kb. 10-12 perc alatt, majd leszűrjük.
Közben egy serpenyőt felhevítünk, ha a kezünket fölé tartva már érezzük a hőt, akkor beleszórjuk a vékony karikára vágott kolbászt. 2 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a borsót és a tejszínt, összeforraljuk, majd alacsony hőfokon további 3 percig főzzük, amíg kissé besűrűsödik.
Levesszük a tűzről, összekeverjük a szószt a fetával és az aprított bazsalikommal, majd összeforgatjuk a tésztával, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, tetejét megszórjuk friss petrezselyemmel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre