Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémes tészta zöldborsóval, fetával és kolbász-chips-szel

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Lobogó sós vízben al dentére főzzük a tésztát kb. 10-12 perc alatt, majd leszűrjük.

Közben egy serpenyőt felhevítünk, ha a kezünket fölé tartva már érezzük a hőt, akkor beleszórjuk a vékony karikára vágott kolbászt. 2 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a borsót és a tejszínt, összeforraljuk, majd alacsony hőfokon további 3 percig főzzük, amíg kissé besűrűsödik.

Levesszük a tűzről, összekeverjük a szószt a fetával és az aprított bazsalikommal, majd összeforgatjuk a tésztával, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, tetejét megszórjuk friss petrezselyemmel.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss