Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Krémes paprikás krumpli

Hozzávalók

  • 20 dkg szárazkolbász
  • 2 db vöröshagyma (közepes)
  • 1 kg burgonya
  • 1 ek zsír
  • bors
  • 1 tk pirospaprika
  • 1/2 ek gulyáskrém
  • 1/2 ek Piros Arany
  • 1 db paradicsom

Elkészítés

    1. A kolbászról lehúzzuk a héját és felkarikázzuk. A hagymát felkockázzuk, a krumplit szintén megpucoljuk és felvágjuk.
    2. A kolbászt egy evőkanál zsíron elkezdjük pirítani, majd amikor engedi a zsírját, a hagymát is hozzáadjuk. Ha a hagyma megpirult, hozzáadjuk a krumplit. Sózzuk és borsozzuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Fél evőkanál gulyáskrémmel és fél evőkanál Piros Arannyal ízesítjük.
    3. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje a krumplit, beletesszük a paradicsomot (egészben) és lefedjük. Amikor kezd puhulni a krumpli, levesszük róla a fedőt és tovább főzzük addig, amig teljesen megpuhul. Végül kivesszük a paradicsomot.

    ZÖLDBABOS PAPRIKÁS KRUMPLI>>> 

    PAPRIKÁS KRUMPLI KÖLESSEL>>> 

    PAPRIKÁS KRUMPLI KOLBÁSZMORZSÁVAL>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin