A tojásokat a cukorral 10 perc alatt habosra keverjük elektromos habverővel. Ezután tovább keverjük a kanalanként hozzá adott vízzel.
A lisztet a sütőporral elkeverjük és könnyedén hozzá keverjük egy fakanállal. Egy nagyméretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, a tészta háromnegyed részét beleöntjük, elsimítjuk.
A negyed részhez hozzákeverjük a kakaóport és foltokban rárakjuk a sárga tésztára.
180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
A tésztát hosszában elvágjuk. Mindkét lapot fél fiola rummal elkevert tejjel meglocsoljuk.
Krémkészítés: A pudingporokat a cukorral, a tejjel simára keverjük és felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított vajjal összekeverjük. Fél fiola rumaromával jó krémessé keverjük és a végén hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Az alsó lapra rákenjük a krém háromnegyed részét, rátesszük a másik lapot és megkenjük a megmaradt krémmel.
Kókuszreszelékkel bőven megszórjuk.