Krémes hagymaleves

Hozzávalók

  • 2 közepes fej hagyma
  • 2 dl tejszín
  • 5 dl víz
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 db húsleves kocka
  • olaj
  • levesgyöngy

Elkészítés

    1. Meghámozzuk a hagymákat és vékonyra szeleteljük, és az olajon szép barnára pirítjuk.
    2. Ezután egy evőkanál lisztet adunk hozzá, és felöntjük a vízzel. Amikor felforrt, hozzáadjuk a húsleves kockákat és a sót.
    3. Mikor már a hagyma puhára főtt, hozzáöntjük a tejszínt és 5 perc alatt összefőzzük.
    4. Levesgyönggyel tálaljuk.

     

Megjegyzés

A levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.

Nemes-Pádár Csilla
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin