Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémes gombaleves

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A gombát, a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret megtisztítjuk és felaprítjuk. A lábasba olajat öntünk, és megdinszteljük rajta a répát és a petrezselyemgyökeret, majd megsózzuk.
  2. Beledobjuk a gombát, pár percig együtt pároljuk, majd felöntjük 6-7 dl vízzel. Felforraljuk, kb. 5 percig forraljuk, majd mérsékeljük a hőfokot.
  3. A tasakos leves tartalmát csészébe öntjük, hozzákanalazunk a forró levesből, majd simára keverjük.
  4. Beleöntjük a levesbe, és újra felforraljuk. Tálaláskor megszórjuk a petrezselyemzölddel, tört csilivel, és ízlés szerint adhatunk hozzá tejfölt.

MÉG TÖBB ISTENI LEVES RECEPT >>>  

Még több gombás recept>>> 

Megjegyzés

Egyszerű, gyors, ízletes, egészséges leves. Télen forrón, nyáron lehűtve fogyasszuk. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss