Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Krémes borsós gnocci

Hozzávalók

  • 1 csomag gnocci
  • 2 ek vaj
  • 8 dkg sonka
  • 2 db salotta hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2,5 dl tejszín
  • 4 dkg parmezán
  • 1 konzerv zöldborsó
  • só bors
  • bazsalikom

Elkészítés

    1. Előmelegítjük a sütőt 190 fokra. Egy nagyobb lábosban vizet forralunk, majd megsózzuk. Beleöntük a gnoccikat, majd ha feljönnek a víz felszínére egy szűrő segítségével egy tálba rakjuk őket.
    2. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd megpirítjuk rajta az összevágott sonkát. Ha lepirult, félretesszük a gnocci mellé, majd ugyanabban a serpenyőben a hagymákat is megpirítjuk és hozzáadjuk a tejszínt. Összeforraljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
    3. Hozzáadjuk a hagymás krémhez a gnoccit, a borsó felét és a sonkát, 3 percig főzzük, majd egy tűzálló edénybe helyezzük és az előmelegített sütőbe helyezve 20 percig sütjük.
    4. Ha kész, hozzáadjuk a maradék borsót és friss bazsalikomlevélel és parmezánnal ízesítjük.

    ZÖLDBORSÓ - MIT FŐZZÜNK BELŐLE? 4 BOMBAJÓ RECEPT! >>> 

    SONKÁS FINOMSÁGOK >>> 

    TÖKÉLETES GNOCCI RECEPTEK >>> 

Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm
Hirdetes
Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes