Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt még Majka is imádná! Így lesz vajpuha a rántott zúza - Krausz Gábor elárulta a titkot!

default user icon
MME
"Ez olyan volt, mintha egy régi rágógumit, amit már négyen megrágtak, bepaníroztak és kisütöttek volna nekem. Nagyon rossz volt!" - mondta Majka a Séfek séfe legutóbbi adásában a neki kitálalt rántott zúzára. Van esély arra, hogy ez az egyébként egyszerű és olcsó, de igen különleges étel finom legyen? Naná. Krausz Gábor elárulta a titkot.

A Séfek séfje legutóbbi adásában a fekete csapat, többek között rántott zúzát készített a kóstolásra invitált vendégseregnek. Sajnos, az elkészített étel nem igazán nyerte el a rapper és szövegíró Majka tetszését, aki, bár reménykedett benne, hogy ebből, a számára nem túl vonzó alapanyagból valmai jó sült ki, sajnos nem így lett.

Megkérdeztük a feketék csapatkapitányát, Krausz Gábor séfet, hogyan kellett volna elkészíteni ezt az olcsó, de hétköznapinak nem mondható fogást úgy, hogy az igazán finom legyen.

"A zúzát puhára kell főzni, ám még mielőtt a vízbe tesszük nagyon fontos, hogy jól megtisztítsuk, megmossuk, mert akár kavics is lehet benne - kezdte a fejtágítót Krausz.

"Főzzük rotyogtatva, finom, fűszeres beízesített lében. A fűszerezés a következő: zöldségek, só, bors, borókabogyó, babérlevél, kakukkfű, csillagánizs, kurkuma. Majd miután levettük a tűzről, panírozzuk be és hírtelen, forró olajban süssük ki."

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss