Elkészítés: A krémhez 9 dl tejjel és 5 kanál cukorral 2 csomag vaníliás pudingot megfőzünk, kihűtjük.
A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet és az olajat, majd a kakaóporral és sütőporralelkevert lisztet, végül beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük.
A kihűlt krémet a tészta tetejére kanalazzuk, és előmelegített, 180 fokos sütőben megsütjük.
A mázhoz a tejfölt a cukrokkal alaposan kikeverjük, a megsült tészta tetejére öntjük, és néhány percre visszatesszük a sütőbe.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre