Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gratulálunk! Magyarországon található Közép-Európa legjobb olasz étterme

default user icon
MME
A World Luxury Restaurant Awards-on a miskolctapolcai Avalon Ristorante kétszeres győzelmet aratott. Az éttermet nem csak Közép-Európa legjobb olasz éttermének választották, de a legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező helynek járó díjat is elnyerte.

A díjakat - amiket minden évben a vendégek és a szakma szavazatai alapján ítélnek oda a legjobbaknak - Belfastban, egy elegáns gálavacsora alkalmával vehették át a Bükk mélyén meghúzódó éttermet vezetői, Albók Gyula és Szepesi Gábor.

„Minket az előétel felszolgálása közben szólítottak a színpadra, alig hittük el, amikor hallottuk az Avalon Ristorante nevet” – meséli Szepesi Gábor a Turizmus online-nak, aki azt is elárulta, hogy Rolls Royce-szal szállították a résztvevőket a díjátadás helyszínére, ahol vörös szőnyeg, elegáns fotófal és high-end menü fogadta a meghívottakat.

„Ez a díj kétéves munkánk megkoronázása” – mondja Albók Gyula, majd hozzáteszi, azt igazolja vissza a nemzetközi siker, hogy jó az a koncepció, amelyet csapatukkal közösen kialakítottak. Gratulálunk!

A VILÁG LEGJOBB OLASZ ÉTTERMEI KÖZÉ KERÜLT A POMO D’ORO, GIANNI BUDAPESTI ÉTTERME>>> 

MILLIÁRDOS VESZTESÉG - BEZÁRJA VOLT MICHELIN-CSILLAGOS ÉTTERMÉT GORDON RAMSAY>>> 

ÍGY REAGÁLT GORDON RAMSAY, AMIKOR MEGKÉRTÉK: KOKAINNAL SZÓRJA MEG A SZUFLÉT>>> 

Ezek is érdekelhetnek