A díjakat - amiket minden évben a vendégek és a szakma szavazatai alapján ítélnek oda a legjobbaknak - Belfastban, egy elegáns gálavacsora alkalmával vehették át a Bükk mélyén meghúzódó éttermet vezetői, Albók Gyula és Szepesi Gábor.
„Minket az előétel felszolgálása közben szólítottak a színpadra, alig hittük el, amikor hallottuk az Avalon Ristorante nevet” – meséli Szepesi Gábor a Turizmus online-nak, aki azt is elárulta, hogy Rolls Royce-szal szállították a résztvevőket a díjátadás helyszínére, ahol vörös szőnyeg, elegáns fotófal és high-end menü fogadta a meghívottakat.
„Ez a díj kétéves munkánk megkoronázása” – mondja Albók Gyula, majd hozzáteszi, azt igazolja vissza a nemzetközi siker, hogy jó az a koncepció, amelyet csapatukkal közösen kialakítottak. Gratulálunk!