Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kóstold meg Tóth Vera főztjét!

default user icon
MME
Május első vasárnapján, egy nagyszerű összefogásnak ad helyet a Pancs Gasztroplacc. A Tűzoltó utcai termelői piacon jótékonysági főzést rendeznek, az ebéd készítésben pedig Tóth Vera, énekesnő is besegít.

A Budapesten, a Tűzoltó utcában található hangulatos Pancs Gasztroplaccon május 5-én nemcsak a termelők árui között válogathatnak a kilátogatók, hanem megkóstolhatják Tóth Vera főztjét is. A Pancs csapata és az énekesnő egy jótékony ügy érdekében ragad fakanalat. A csapat a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány részére gyűjt. Az ebéd eladásból származó összes bevételt az állatvédők kapják. Sőt, az eseményen sütivásár is lesz, aminek a bevételét szintén a füzesabonyiak kapják.

"Lelkes állatvédőként, magam is 4 kutyus gazdája vagyok, ezért örömmel teszek eleget a felkérésnek. A Pancs stábjával készítjük majd el a jótékonysági ebédet, aminek a teljes bevétele a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány részére gyűlik, akárcsak az ebéddel egy időben zajló sütivásáré. Ezúttal az alapítvány magasra rúgó állatorvosi számláira gyűjtünk, reméljük ezúttal is nagy sikerrel!" - írta néhány napja Tóth Vera az Instagram oldalán.

Az eseményre érdemes lesz kilátogatni, hiszen Tóth Veráék egy valódi klasszikussal készülnek, Tagliatelle alla Bolognesét főznek. A fűszeres bolognai szósz mellé helyben készítik majd a friss szélesmetéltet.

Ezek is érdekelhetnek

Friss