Elkészítés: 15 dkg vajat habosra keverünk, egyenként hozzákeverjük 6 tojás sárgáját, majd 15 dkg cukrot, 10 dkg kókuszreszeléket, 10 dkg mazsolát, 25 dkg tehéntúrót, 1 kis citrom héját és levét, és a 6 tojásfehérjének a habját. Mindezt (kézi mixerrel) összekeverjük. Kerek tortaformában vagy kis méretű tepsiben, forró sütőben kb. 40 percig sütjük. Hogy mutatósabb legyen, a tetejét megkenhetjük cukrozott mascarponéval és reszelhetünk rá étcsokoládét. Illetve vaníliás pudinggal megkenjük és reszelt csokit vagy kakaót szórunk rá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre