Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Körtés camembert tésztabatyuban

MME MME
40 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A leveles tésztát tekerjük ki, és vágjuk fel két egyforma darabra. Tegyünk rájuk egy-egy sajtot. A körtéket mossuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk cikkekre, és rendezzük el a sajtokon.
  2. Hintsük meg a gyümölcsöt a barna cukorral, azután hajtsuk rá a tésztaszéleket, és kissé nyomkodjuk össze azokat.
  3. A sajtos batyukat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, megkenjük a tetejüket az elhabart tojással, és 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranyszínűre sütjük.
  4. Vegyük ki a sütőből, és 10 perc pihentetés után tálalhatjuk.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A KÖRTÉS CAMEMBERT LEVELES TÉSZTABATYUBAN

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss