A túrót egy keverőtálba tesszük, és hozzáadjuk a nagyon apróra vágott újhagymát és snidlinget, a felaprított petrezselyem- és zellerlevelet, a kis kockákra vágott kaliforniai paprikát, valamint a pürésített, főtt sárgarépát.
Az egészet alaposan összedolgozzuk villával, majd megsózzuk, - borsozzuk, hozzáadjuk az ételízesítőt, és ízlés szerint ízesítjük a csilivel, valamint a pirospaprikával. Meglocsoljuk az olívaolajjal, valamint kevés fehérborral, és pirítóssal kínáljuk.
Finom, pikáns, krémes lett. Kitűnő reggeli vagy vacsora.
A túró és a pirospaprika kivételével minden szabályt felrúg a körözöttem. A leglényegesebb hiányzó alapanyag a tejföl, ami megkóstolva a végeredményt, egyáltalán nem hiányzott. - hajduistvan
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!