Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Korhelyleves kelkáposztából (frankfurti leves)

5/5
30 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát felkockázzuk, a zöldségeket laskára, szeletekre vágjuk, az egészet megdinszteljük az olajon. Meghintjük sóval, pirospaprikával, őrölt köménnyel, majd annyi vizet öntünk alá, hogy a zöldségeket épp ellepje. Ennyi vízben főzzük. Közben a kakukkfüvet is beledobjuk.

Mikor már majdnem puhák a zöldségek, teljesen felöntjük, megkóstoljuk, sózzuk, ízesítjük még a fűszerekkel, ahogy szükséges. Legvégül belekarikázzuk a virslit, és tejfölt keverünk a levesbe. Azzal összeforraljuk, és már tálalható is.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss