Elkészítés: A pörcöt kisebb darabokra vágom, vízben felteszem főni, teszek bele babérlevelet, vágok bele chilit, fűszerezem.
A hagymákat aprítom, a répát szeletelem, a krumplit apró kockára, a gombákat félbevágom, felszeletelem a kolbászt. Egy serpenyőben zsíron megpirítom a hagymákat, hozzáadom a répát és a krumplit, megdinsztelem, majd a leveshez adom a káposztával és a gombával együtt, tovább főzöm a levest, 30 perc után beleteszem a kolbászt.
Amikor már minden csaknem puha, beleöntöm a bort, hőkiegyenlítéssel belekeverem a liszttel elkevert tejfölt.
Tejföllel és kenyérrel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre