Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Korhelyleves egyszerűen

Hozzávalók

  • 3 marék savanyú káposzta
  • 25 dkg virsli
  • 1 csipet ételízesítő
  • 1 ek étolaj
  • 1 ek fűszerpaprika
  • 1 ek liszt
  • 1 doboz tejföl (kicsi)

Elkészítés

    1. A savanyú káposztát kb. 1,5 liter vízben puhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott virslit, az ételízesítőt és elkészítjük a rántást.
    2. Olajon megpirítjuk a fűszerpaprikát, hozzáadjuk a lisztet és a tejfölt. Lehúzzuk a tűzről és szép simára keverjük, majd a leveshez adjuk és újra felforraljuk. A forrás után kész a leves.

    KORHELY HALÁSZLÉ>>> 

    KOLBÁSZOS KORHELYLEVES>>> 

    KORHELYLEVES GERSLIVEL>>> 

     

Megjegyzés

Szilveszteri leves.

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin