Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhakiállítás, disznótoros, pálinka és ehető virágok: 3+1 szuper program a hétvégére

3 élvezetes program a hétvégére, ha a téli szezon végén még toroskodnál egy jót vidéken vagy ha a legújabb konyhatrendekkel ismerkednél a fővárosban.

VI. Székesfehérvári Toros Pálinkafesztivál

Március 3–5. között színes kulináris repertoárra és kulturális műsorkínálatra számíthatsz a Palotai kapu téren, ahol mintegy száz kiállító vonultatja fel a magyar vidék termékeinek legjavát. Az Alba Plaza előtt három napon keresztül belekóstolhatsz az igazi falusi disznótorok ízvilágába, vásárolhatsz kolbászt, töpörtyűt és más disznóságokat, továbbá számos pálinkafőzde kiváló párlatait tesztelheted. A kézműves gasztronómiai különlegességek között sajtok, édességek és gyümölcsborok is várnak. Szombaton Sági Szilárd vezényli le a káposztás ételek versenyét, szombaton és vasárnap délután toros tálakat sorsolnak ki a látogatók között.

Részletek >>>  

IV. Pincés Kemencés Böllérverseny Lukácsházán

Március 4-én egész nap toros finomságokat kóstolhatsz a Szombathely és Kőszeg között található településen. A rendezvény 7.15-kor a Biotájházban veszi kezdetét a disznóöléssel, majd a versengő térségi csapatok a Csömötei szőlőhegy 15 helyszínén készítenek orjalevest, kolbászt, véres és májas hurkát, valamint kemencés ételeket az áldozatul esett hízott sertésekből. A társadalmi és szakmai zsűri a jó ízeken kívül a vendéglátás és a tálalás minőségét is értékeli. A Vízközmű háznál felállított rendezvénysátorban helyi és kézműves termékeket, valamint borokat vásárolhatsz. Ugyanitt élvezheted a meghívott előadók műsorát, nyerhetsz a tombolán és vigadhatsz a böllérbálon.

Részletek >>>

VII. Konyhakiállítás a Budapest Sportarénában

Péntektől vasárnapig ott a helyed az ország legtrendibb lakberendezési kiállításán, ha konyhafelújítás előtt állsz és inspirációt merítenél a bemutatott trendekből, ha megismernéd a legújabb kis- és nagygépeket, ha a kávéfőzőcsodák érdekelnek vagy ellesnél néhány trükköt a sztárséfek és kedvenc gasztrobloggered főzőbemutatóján! Láthatsz katalógusokban megcsodált komplett enteriőröket, továbbá olyan világújdonságokat, mint az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó. Regisztrálj a rendezvény honlapján vagy a helyszínen, és naprakészen értesülhetsz a programokról, sőt konyhabútort vagy konyhagépet is nyerhetsz.

Részletek >>> 

+ 1 hétfői ráadás nem csak vegáknak

Március 6-án 18.00–20.00 között a Vega Baráti Kör ingyenes estre vár minden érdeklődőt a MagNet Közösségi Házba. A fővárosi kulturális, önismereti és spirituális központ belső udvarában zajló rendezvény előadója Halmos Monika gasztrobotanikus, food stylist, a Virágkonyha blog gazdája lesz. Megtudhatod tőle, milyen virágokat tehetsz a tányérodra és miként használhatod ki a bennük rejlő életerőt. A szakértő azt is elárulja, hogyan varázsolhatsz saját ehető virágos kiskertet a városi balkonodra, hogy bármikor téphess magadnak díszítésre vagy ízesítésre szolgáló szirmokat.

Részletek >>> 

2 CSÚCSTERMÉK, AMITŐL KÖNNYEBBÉ VÁLIK AZ OTTHONI SÜTÉS-FŐZÉS! >>>

EZÉRT NE HAGYD KI A KONYHAKIÁLLÍTÁST! KONYHAI ÚJÍTÁSOK, TRENDEK, TANÁCSOK SZTÁRSÉFEKTŐL! >>>

21. SZÁZADI CSÚCSMEGOLDÁSOK A KONYHÁBAN, AMITŐL TÁTVA MARAD A SZÁD! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss