Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhai alaptechnikák - 3. rész: így blansírozz, posírozz és gőzölj!

default user icon
MME
Milyen is az, amikor julienne-re van vágva a répa? És pontosan hogyan kell kockára vágni? Mi az a blansírozás, a konfitálás, és hogyan posírozzuk tökéletesre a tojást? A ma induló háromrészes, a Culinary Institute Europe-pal közös videósorozatunkból most mindezt megtudhatod - sőt, még sokkal többet is! Jöjjön 3 fontos eljárás, ami forró vízzel készül!

Mit jelent a blansírozás? És milyen az, amikor julienne-re szeletelünk? Mit jelent pontosan a gőzölés, és miben más a posírozás? A leggyakoribb konyhai technikákat gyűjtöttük össze, hogy megkönnyítsük a munkát. Videóinkban bemutatjuk nektek az alaptechnikákat. Innentől mindent könnyedén használni tudtok. Íme!

1. Konyhai alaptechinka: Gőzölés

2. Konyhai alaptechnika: Blansírozás

3. Konyhai alaptechnika: Posírozás

 
 

Nézzétek meg további konyhai alaptechnikáinkat is

Ezek is érdekelhetnek

Friss