Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dobó Ági elárulta: ez segítette a győzni a Konyhafőnökben

default user icon
MME
A Konyhafőnök VIP című műsor idei győztese Dobó Ági, aki már régóta vezet saját háztartást, elmondása szerint otthon a klasszikus háziasszonyszerepben tündököl, de még így sem érezte elégnek a tudását, amikor felkérték a szereplésre.

"Márton Adrienn modell és séf barátnőm az elméletet adta át nekem, a gyakorlásban pedig egy séf segített. Annyira beszippantott ez a világ, hogy azóta szinte csak szakácsokat követek a közösségi médiában, és tele lett a polcom gasztrokönyvekkel és magazinokkal" - nyilatkozta a Fanny magazinnak a 2010-es szépségkirálynő, aki azt is elárulta, hogy igazi versenyző típusként mindig a győzelmet tartja szem előtt.

"Anno a szépségversenyen is elmondtam, hogy nem barátkozni mentem oda. Persze, az egy kellemes hozadék volt, de én a koronáért indultam harcba. Amikor pedig atletizáltam, és maratonokat futottam, szintén az lebegett a szemem előtt, hogy nyerjek. A Konyhafőnök is egy verseny, tehát ott is a győzelemre hajtottam. Azért volt néhány köztes célom is... Az egyik például, hogy eljussak odáig, amíg magammal vihetek valakit főzni. Ugyanis nagyon szerettem volna ezzel visszaadni valamit édesanyámnak, hiszen neki köszönhetem, hogy már régóta ilyen otthonosan mozgok a konyhában."

"Bár rendkívül fárasztó volt a verseny, valahogy éreztem, hogy a sportból hozott szívósságom a hasznomra válik majd. És azt hiszem, többek között ez volt az, ami végül az első helyre repített."

Ha még több színes olvasnivalóra vágysz, akkor keresd a Fanny magazint hétről-hétre az újságárusoknál!
ENGEDÉLY NÉLKÜL HASZNÁLTÁK LIPTAI CLAUDIA NEVÉT ÉS ARCÁT EGY FOGYASZTÓSZER REKLÁMHOZ >>> 
ÚJRA A KÉPERNYŐN! ILYEN MŰSORT KAP ERDÉLYI MÓNIKA >>> 
EZT LÁTNOD KELL! FULL EXTRÁS KONYHÁT ÉPÍTTETETT EGY EGYSZERŰ TEREPJÁRÓBA JAMIE OLIVER >>> 

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss