Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

5 fura konyhai kütyü, amit szívesen kipróbálnánk

Ezek a kütyük nem sorakoznak a legtöbb konyhai polcain, de néhányat mégis szívesen kipróbálna az ember, ha másért nem, hát kíváncsiságból!

"Kényelmes kialakításának köszönhetően ez a műanyag, színes eszköz egyszerre villa és pizzaszeletelő" - mondta termékéről Daniel Morvec. Természetesen arra is figyeltek, hogy az új kütyü biztonságos legyen, és az emberek ne szeleteljék fel a kezüket, amíg a pizzából falatoznak. Kérdés, hogy kinek nem elég ehhez a kés és a villa?

Gyerekkorunkra emlékeztető fogókesztyű, citromsárga szilikonból és természetesen Pacman alakban. Mondjuk lehet, hogy kicsit stresszelné az embert, de akinek bejön, az megrendelheti a neten.

 Mondjuk a főtt kukoricában pont az a jó, hogy az ember beleharaphat és ropog a foga alatt. De ez a különleges eszköz segíthet abban, hogy lefejtsük a csőről a kukorica szemeket. Ha mondjuk nem konzervből szeretnénk megfőzni a kukoricakrémlevest, akkor először megfőzhetjük a kukut, majd ezzel a spéci kütyüvel megszabadulhatunk a már puha szemektől. 

 2017-ben az Egyesült Államokban az avokádószeletelés okozta sérülés volt az egyik leggyakoribb konyhai baleset. Szerencsére már számos kütyüt találhatunk arra, hogy ne sebtapaszos kézzel kelljen megennünk a kínkeservesen felszeletelt avokádót. Ez a műanyag eszköz, egyszerre funkcionál késként, mag eltávolítóként és szeletelőként. 

 Vannak, akik kézzel távolítják el, mások késsel levágják az eper csumáját. Természetesen már erre is feltaláltak egy praktikus kis eszközt, ha valamit, hát ezt kipróbálnánk.

 

 A 6 LEGGYAKORIBB OK, AMI MIATT NEM TUDSZ LEFOGYNI

NAGYKUNSÁGI SZÜRKEMARHA GULYÁS - PETŐFI KEDVENCE

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin