Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyakos-sárgadinnyés jércecomb

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokból eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csíkokra vágjuk. Vajat hevítünk, és ezen kevés sóval lepirítjuk.

Hozzáadjuk a nagy kockára vágott sárgadinnye felét, és pároljuk saját levében. Ha megpuhult, kivesszük a húsokat, a levét leturmixoljuk, kevés égetett cukorral és citromlével ízesítjük, tejszínnel dúsítjuk. (Ha kell, kevés lisztet keverhetünk a tejszínhez.)

A maradék kockára vágott dinnyével és a brandyvel összemelegítjük, és visszarakjuk bele a csirkéket.

Burgonyakrokettel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss