Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Konyakos májjal töltött rántott gomba

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg nagy csiperkegomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 30 dkg csirkemáj
  • vaj
  • majoránna
  • 2 tojássárgája
  • konyak
  • citromlé
  • 2 tojás
  • bors
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A megtisztított gombát sós, citromos vízben pár percig főzzük, majd leszűrjük, leszárítjuk.

    Vajon pirítunk 1 kis fej apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felkarikázott májat, sót, borsot, majoránnát, és puhára pároljuk.

    Ha kihűlt, összeturmixoljuk, 2 tojássárgájával összekeverjük, adunk hozzá kevés konyakot. A pürével megtöltjük a gombafejek felét, és a tetejükre ráhelyezzük az üres fejeket, jól összenyomjuk.

    Panírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
    Barnamártást, rizst adunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin