Nincs nyár tök- és borsófőzelék nélkül, de kevesen vannak, akik ellen tudnának állni egy finom burgonyafőzeléknek vagy a spenót és a tükörtojás elválaszthatatlan párosának. Ha kísérleteznénk, és kipróbálnánk valami újat, akkor készítsünk főzeléket cukkiniből vagy karalábéból, ugyanis megéri, de nagyon! Mutatunk néhány receptet, amiket érdemes kipróbálni, ráadásul sokat sem kell időzni miattuk a konyhában.
KAPROS TÖKFŐZELÉK RÁNTÁS NÉLKÜL >>>
KAPROS CUKKINIFŐZELÉK >>>
TÖKFŐZELÉK CSIRKEMELLPÖRKÖLTTEL >>>
MAJORANNÁS BURGONYAFŐZELÉK (LISZTMENTES) >>>
KLASSZIKUS ZÖLDBORSÓFŐZELÉK >>>
SPENÓT TÜKÖRTOJÁSSAL >>>
CSIRKEMELL SÓSKAMÁRTÁSBAN STEAKBURGONYÁVAL >>>
ZÖLDBABFŐZELÉK HÁZI BÉLSZÍNROLÓVAL >>>
KARALÁBÉFŐZELÉK BUGGYANTOTT TOJÁSSAL >>>
Borítókép: Mindmegette