Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, elkeverjük a sóval. Hozzáadjuk a tejfölt és annyi tejjel kidagasztjuk, hogy jól kezelhető tésztát kapjunk. Jó hólyagosra dagasztjuk. Fél órát pihentetjük.
Ezután rúddá formázzuk, majd 4 részre vágjuk. Darabonként bucikká formázzuk, majd hagyjuk pihenni, kelni 20 percet. Egyenként 2 mm vastag kör alakra kinyújtjuk. Megkenjük a habosra kevert margarinnal. 8 részre osztjuk és a szélesebb felénél feltekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk. 20 percet kelni hagyjuk, tojássárgájával lekenjük, megszórjuk köménymaggal. 180 fokra melegített sütőben kb 25-30 perc alatt szép arany barnára sütjük.