Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Köménymagos leves tojással pirított kenyérkockával

15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát kockára vágjuk, forró zsírba tesszük, megpirítjuk, és amikor már jó színt kap, hozzáadjuk a lisztet, együtt pirítjuk vele, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát.
  2. Felöntjük vízzel és felforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a köménymagot, és a zeller zöldet. 10 -15 percig főzzük, majd ha már forr, beleengedjük a tojásokat egyenként. Kis idő után fakanállal megemeljük, nehogy leragadjon a tojás az edény aljára. Amikor kész, pár csepp ecettel savanyítjuk. 
  3. A kenyér szeleteket kockákra vágjuk és zsiradékon megpirítjuk, és tálaláskor a levesbe rakjuk.

KÖMÉNYMAGOS TOJÁSLEVES >>> 

11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL >>> 

OLCSÓ ÉS LAKTATÓ: ÍGY KÉSZÜL AZ IGAZÁN JÓ TOJÁSLEVES! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss