Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Köményes karaj

Hozzávalók

  • 8 szelet sertéskaraj
  • bors
  • 3 ek olaj
  • 1 mk liszt
  • 2 tk fűszerpaprika
  • 2 dl víz
  • őrölt köménymag
  • 3-4 gerezd fokhagyma

Elkészítés

    1. A megtiszított karajszeleteket ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, majd néhány perc alatt pirosra sütjük a hússzeletek mindkét oldalát.
    2. A húst félretesszük, majd a maradék zsiradékban megpirítjuk a lisztet. Félrehúzzuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és felöntjük a vízzel. A tűzre visszatéve beletesszük a hússzeleteket, és fedő alatt legalább 20 percen keresztül főzzük.
    3. Amint a hús megpuhult, megszórjuk őrölt köménnyel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, átforraljuk, és ízlés szerinti körettel tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin