Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Köményes karaj

60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A megtiszított karajszeleteket megsózzuk és megborsozzuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, majd néhány perc alatt pirosra sütjük a hússzeletek mindkét oldalát.
  2. A húst félretesszük, majd a maradék zsiradékban megpirítjuk a lisztet. Félrehúzzuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és felöntjük a vízzel. A tűzre visszatéve beletesszük a hússzeleteket, és fedő alatt legalább 20 percen keresztül főzzük.
  3. Amint a hús megpuhult, megszórjuk őrölt köménnyel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, átforraljuk, és ízlés szerinti körettel tálaljuk

Ezek is érdekelhetnek

Friss