Elkészítés: A csukaszeletet vékonyan bedörzsöljük az őrölt gyömbér, mustármag és só keverékével. Akkora alufóliát tépünk, hogy a csukát bele tudjuk csomagolni. A hagymát vékony karikára szeljük, és a fóliára kirakjuk a halszelet alá, kevés olívaolajat önzünk rá. A csukát vékonyan megkenjük a fokhagymakrémmel összekevert pirosarannyal, ráfektetjük a hagymaágyra. A csuka tetejére is hagymakarikákat terítünk. Faszenes grillsütőn kb. 15 percig mindkét oldalát átsütjük a becsomagolt halnak. Kibontjuk, és roston még 10 percig mindegyik oldalát ropogosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre