Elkészítés: Vastag, nem édes palacsintákat sütünk. Egy tűzálló tálba lefektetünk egy palacsintát, majd felcsíkozott sült sonkát terítünk rá. Erre jön a következő palacsinta. Ezután egy egész narancsot felszeletelünk, lehéjazunk, majd szeletenként a palacsintára tesszük. Újabb palacsinta, majd rá a felcsíkozott sült szalonna. Ezt leterítjük a következő palacsintával, és egy egész szeletelt sült almát terítünk szét rajta. A tetejére ismét palacsinta kerül, amire egy egész paradicsomot szeletelünk, és megszóruk bőven reszelt sajttal.
Annyi időre sütőbe tesszük, amg a sajt szépen olvadni kezd. Cikkeket vágunk belőle, úgy tálaljuk. Barna sört igyunk hozzá! Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre