Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kolbászos tojáspörkölt

default user icon

Hozzávalók

  • 6 db tojás
  • 1 szál csabai kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 tk őrölt pirospaprika
  • 2 ek sűrített paradicsom

Elkészítés

    1. A kolbászt felkarikázzuk és egy serpenyőben, kevés olajon pirítani kezdjük. Ha már eresztett egy kis zsírt, hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és megszórjuk pirospaprikával.
    2. Azután hozzáadjuk a paradicsompürét és a feldarabolt keményre főzött tojást, kevés vizet aláöntve hagyjuk pár percig rotyogni. Szükség esetén sóval és borssal ízesítjük.
    3. Fogyaszthatjuk friss ropogós kenyérrel, főzelékkel, főtt tésztával, vagy akár párolt rizzsel is.

      A LEGFINOMABB KOLBÁSZOS ÉTELEK EGY HELYEN >>> 

      HAGYOMÁNYOS ÉS HÁZIAS ÍZEK: A LEGJOBB MAGYAROS RECEPTEK EGY HELYEN >>> 


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin