Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos-sonkás rakott tarja

MME MME
120 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Egy tűzálló tál aljára terítünk 4 szelet tarját, sózzuk, borsozzuk, majd mindegyik húsra 1-1 szelet angolszalonnát vagy sonkát teszünk. Tisztított, karikára vágott vöröshagymával beborítjuk, majd a lehéjazott, vékonyra szeletelt kolbász következik a sorban. Aztán a megmaradt 4 hússzelettel beborítjuk az egészet.

A tejszínt összekeverjük a ketchuppal, a darált dióval, sóval, és nyakon öntjük vele a húst.

A tálat lefedjük, előmelegített forró sütőben közepes lángon 1 óra 25 percen át sütjük.

Burgonyakrokett a hozzáillő köret.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss