Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos-sajtos töltött gomba

45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombákat megmosom, törzsüket eltávolítom, berakom egy nagy, nyél nélküli serpenyőbe. Középre kerülnek a krumplik és a paradicsom, a szélére pedig a koktélparadicsom. Öntök rá kevés vizet és olajat, fűszerezem. Lefedem, s a tűzhelyen párolom 15 percig.

Közben felkarikázom a kolbászt, lereszelem a sajtot.

Megforgatom a zöldségeket, a gombákra teszek 1-1 szelet kolbászt, fedő nélkül berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe légkeverésen, újabb 15 percig. Ezután a gombákra szórom a sajtot, és a sütpőbe visszatolva megvárom, míg a sajt ráolvad.

Megjegyzés

Finom étel, s a munka javát a tűzhely végzi el. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss