Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kolbászos-sajtos tepsis krumpli

default user icon

Hozzávalók

  • 1,5 kg krumpli
  • 2 szál kolbász
  • 10 dkg vaj
  • 1 nagy doboz tejföl
  • 40 dkg sajt
  • 1/2 csokor friss petrezselyem

Elkészítés

    1. A krumplikat alaposan megmossuk, sós vízben puhára főzzük, majd meghámozzuk és felkarikázzuk. A kolbászt felkarikázzuk.
    2. Egy hőálló edényt kikenünk vajjal, majd egymás mellé lerakjuk a krumplikarikákat úgy, hogy befedje a tepsink alját, majd egyenletesen rászórjuk a kolbászkarikákat, megkenjük teföllel, és megszórjuk sajttal. Majd újra krumplikarikák következnek, kolbász, sajt, tejföl - egészen addig, amíg van alapanyagunk, és a tetején tejföl és sajt van.
    3. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt készre sütjük. Frissen vágott petrezselyemmel is megszórhatjuk.

      Még több sajtos finomság >>> 

      A LEGFINOMABB KOLBÁSZOS ÉTELEK EGY HELYEN >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin