Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk, hagyjuk kihűlni.
A kolbászt felkarikázzuk. A tojásból hatot megfőzünk, megpucolunk.
2 dl tejfölbe belekeverünk 4 nyers tojást, sót, borsot és 0,5 dl olajat.
A burgonyát felkarikázzuk, és óvatosan belekeverjük a tejfölös masszába. Egy magasabb falú tepsibe rétegezzük. Alulra a burgonya felét, erre rákarikázzuk a tojást, majd következik a kolbász, végül a burgonya másik fele. A tetejét megkenjük a maradék tejföllel.
160 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre