Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kolbászos pulykaragu

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 6 személynek:
  • 85 dkg pulykamellfilé
  • 15 dkg csabai füstölt kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 dl víz
  • 2 dl főzőtejszín (15-20%-os)
  • 2 púpozott teáskanál dijoni mustár
  • 1 teáskanál só

Elkészítés

    Elkészítés: Előkészítjük a hozzávalókat: felkockázzuk a pulykamellet, felkarikázzuk a csabai füstölt kolbászt, felaprítjuk a vöröshagymát, fokhagymát. Serpenyőben forró olajon enyhén megpirítjuk a hagymát, rátesszük a felkockázott pulykamellet és a fokhagymát. A húst kifehérítjük. Hozzáadjuk a kolbászkarikákat. Felöntjük a vízzel, sózzuk, hozzáadjuk a mustárt, és fedő alatt 20 percig nagy lángon főzzük. Hozzáadjuk a tejszínt, és még 15 percig főzzük. Készre ízesítjük.

    Tarhonyával, esetleg rizzsel tálaljuk. Hosszú csíkokra vágott újhagymával díszítjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin