Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos lecsó tarhonyával

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A meghámozott paradicsomot felkockázzuk, a paprikát vékony karikákra, a hagymát félbevágjuk majd hosszában vékonyra felszeleteljük. A szalonnát apró kockára vágjuk.

A szalonnát saját zsírjára piritjuk, majd hozzáadjuk a vágott hagymát és üvegesre dinszteljük. A paradicsomot és a paprikát és a tarhonyát is hozzáadjuk a hagymás szalonnához. Sóval, cukorral, piros paprikával, pici piros arannyal ízesitjük. Fedő alatt félig megfőzzük, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és puhára főzzük. Mindig csak pici vízet öntünk hozzá, hogy sűrű maradjon!

Ezek is érdekelhetnek

Friss