Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos-kukoricás burgonyaleves

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 3 fej hagyma
  • 6 burgonya
  • kis darab szalonna
  • 1 szál enyhén csípős kolbász
  • 1 doboz kukorica (konzerv)
  • bors
  • sáfrányos szeklice
  • majoránna
  • A habaráshoz:
  • liszt
  • tejföl

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A hagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és megpirítjuk.

2.) Rátesszük a felkockázott burgonyát, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, sáfránnyal és majorannával ízesítjük, puhára főzzük.

3.) Lisztes tejföllel behabarjuk, hozzáadjuk a kukoricát, és forrón tálaljuk. Nagyon ízes, laktató leves, voltaképp nevezhetnénk egytálételnek is.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss