Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos-krémsajtos töltött sertésborda

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db piros kápia paprika
  • 1 db lilahagyma
  • 4 db kocka sajt
  • 20 dkg parasztkolbász
  • őrölt fehérbors
  • A panírozáshoz:
  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

A paprikákat, a kolbászt és a lilahagymát apró kockákra vágjuk. Az apróra vágott paprikákat, kolbászt és lila hagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal. A tölteléket a karajszelet egyik oldalára halmozzuk, ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss