Elkészítés: A krumplikat héjában felteszem főni. A cukkinit szeletelem, majd kockára, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot darabolom, a hagymákat és a petrezselymet aprítom.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikákat, a cukkinit és a paradicsomot. Párolom, majd öntök bele egy kevés vizet, fűszerezem. Amikor majdnem megfőtt beleteszem a kolbászt, öntök bele vörösbort. A végén keverek bele tejfölt és főzőtejszínt.
Közben a főtt krumplikat megpucolom, s egy másik serpenyőben kevés olajon egy kicsit megpirítom, végül meghintettem petrezselyemmel.
Tálalok: rakok a tányérra pár szem krumplit, mellé szedek pörköltet, s a tányér közepére teszek egy chilipaprikát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre