Keress receptre vagy hozzávalóra

Kolbászos csirke fehér babbal

Hozzávalók

  • 4 ek olívaolaj
  • 4 db csirkecomb
  • 12,5 dkg puha kolbász
  • 1 fej hagyma
  • 1 db kápia paprika
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek paradicsomos pesto
  • 1 db fehérbab konzerv
  • 3 dl húsleves-alaplé
  • 1-2 ág friss kakukkfű
  • 1 tk őrölt pirospaprika

Elkészítés

    1. Felforrósítjuk az olívaolajat, hozzáadjuk a megtisztított, besózott csirkecombokat, és a bőrös felükön 5 percig pirítjuk. Hozzáforgatjuk a meghámozott, felkarikázott kolbászt és a megtisztított, felszeletelt hagymát.
    2. Megfordítjuk a húsokat, majd hozzákeverjük a kimagozott, feldarabolt paprikát, a zúzott fokhagymát, a pestót és a leszűrt babkonzervet.
    3. Hozzáöntjük az alaplevet, majd a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, és a pirospaprikával fűszerezzük. Lefedjük, és 25 perc alatt puhára főzzük. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin