Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kolbászos-burgonyás saláta

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csomag eisberg Florida Mix
  • 15 dkg nyers kolbász
  • 40 dkg apró szemű burgonya
  • 1/2 db póréhagyma
  • 2 db tojás
  • 1 tk vágott tárkony
  • 3 ek olíva olaj
  • 1 tk magos dijoni mustár
  • 1 tk vágott petrezselyem
  • 1 tk tárkonyecet
  • őrölt bors
  • 2 db babérlevél

Elkészítés

    1. Az alaposan megmosott burgonyát sós fehérboros, babérleveles vízben kezdjük el főzni. Miután félig megpuhult, hozzáadjuk a kolbászt, és együtt főzzük őket tovább.
    2. Amikor elkészült, leszűrjük, de a főzőléből félreteszünk 1 dl-t. Ebben keverjük el a mustárt, a tárkonyecetet, a friss petrezselymet, tárkonyt és az olívaolajat. Ha kell, megsózzuk, -borsozzuk.
    3. A burgonyát és a kolbászt felkarikázzuk, majd összeforgatjuk a vékony szeletekre vágott póréhagymával, illetve a dresszinggel.
    4. Tálaláskor a salátát kevés maradék öntettel lelocsoljuk, és a kolbászos burgonya mellé halmozzuk. 6 perces főtt tojással kínáljuk.

    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátázz!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin