Kolbàszkrém:
Lehúzom a kolbàszról a bőrét, s a kolbàszt apróra szeletelem, hozzàreszelem a fokhagymagerezdet és a vajat is beleteszem, elkeverem.
A csirkecombokat alul- felül megsósom és borsozom, ujjammal meglazítom tetejükön a bőrt, és betömöm alàjuk a kolbàszos krémet.
Egy sütőtàl aljàn szétkenek 1 ek olajat.
Belepakolom a húsdarabokat, megkenem 1 ek olajjal, és miutàn letakartam a tàlat alufóliàval, beteszem a forró sütőbe.
25 percig fólia alatt, 10 percig nélküle pírítom a pecsenyéket.
Mikor megsültek petrezselymet szórunk rà.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre