Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Kolbászkák burgonyafánkban sütve

default user icon

Hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • szerecsendió (őrölt)
  • 4 db tojás
  • 15 dkg finomliszt
  • 1-2 szál parasztkolbász
  • étolaj

Elkészítés

    1. Héjában puhára főzzük a burgonyát sós vízben. Ha megfőtt, meghámozzuk, áttörjük. Amikor kihűlt, sózzuk, majd összekeverjük a szerecsendióval, a tojással és a liszttel.
    2. A gyulai vagy csabai parasztkolbászt 3 cm-es darabokra vágjuk. A burgonyából gombócokat gyúrunk, belenyomjuk a kolbászt, és forró olajban kisütjük. Frissen tálaljuk.

    HÁZI SAJTOS KOLBÁSZ>>> 

    KOLBÁSZOS-SAJTOS TEPSIS KRUMPLI>>> 

    GYULAI KOLBÁSZOS KIFLI>>> 

Megjegyzés

Végh Mónika receptje.

MME
Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetes
Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes