Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbász ködmönben, tormamártással

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A főzőkolbászt forró vízbe mártjuk, bőrét lehúzzuk, majd kb 1 cm vastagon felszeleteljük. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, finomra reszeljük. Az alaposan lesikált sárgarépát ugyancsak finomra reszeljük. A kétféle zöldséget összekeverjük, hozzáadjuk a tojássárgáját és annyi lisztet, amennyit felvesz. Sóval, borssal ízesítjük. A kolbászdarabokat ebbe a masszába forgatjuk, kissé rányomkodjuk, majd bő, forró olajban ropogósra sütjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Reszelt tormával és sóval ízesített tejfölt kínálunk mellé.

Ezek is érdekelhetnek

Friss