Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és belekeverjük a többi hozzávalót. E masszát kikent, kilisztezett tortaformában 160 fokon tűpróbáig sütjük.
A krémhez a tojássárgákat a liszttel, a kakaóporral együtt elvegyítjük a tejben, s állandó keverés mellett lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a cukorral habosra kikevert margarint.
A kihűlt kókuszos piskótát megtöltjük a krémmel.
A csokimázhoz a kakaóport és a cukrot összekeverjük a tejjel, felforraljuk, és belevegyítjük a margarint. Amikor langyosra hűlt, bevonjuk vele a tortát.
Ezután 3 órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre