Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kókusztejes csirke chilivel

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, bőrüket eltávolítom. Sózom, borsozom, és felolvasztott kókuszzsíron (vagy olajon) hirtelen megsütöm, hogy kérget kapjanak, és az értékes húsnedvek bennük maradjanak. Ráöntöm a vizet vagy a tejet, a kókusztejet, hozzáadom a chilit és a gyömbért, elkeverem. Lefedve puhára párolom a kókusztejben a csirkehúst.

Főtt jázminrizzsel tálalom, és a tányéron megszórom apróra vágott korianderrel és petrezselyemlevéllel.

Megjegyzés

Nagyon különleges a lágy kókusztej, omlósan puha, hófehér a csirkehús a csípős-pikáns chilis szószban.
- beresandi

Ezek is érdekelhetnek

Friss