Elkészítés: 8 tojássárgáját 40 dkg cukorral és 8 kanál langyos vízzel habosra keverünk, hozzáadjuk a 8 tojásfehérje felvert habját, a sütőport, 25 dkg lisztet.
A felét kikent, lisztezett tepsibe öntjük, a másik felébe 2 kanál kakaót keverünk, és rácsepegtetjük a tepsibe öntött sárga tésztára. Előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a margarint 20 dkg cukorral habosra keverjük. A tejben a vaníliás pudingot megfőzzük, majd ha kihűlt, összekeverjük a margarinos krémmel.
A kisült tésztát kettévágjuk, és a krém felét rákenjük, befedjük, majd azt is megkenjük, és vastagon megszórjuk kókuszreszelékkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre