Elkészítés: A tojások sárgáját 5 dkg cukorral habosra kikeverjük, hozzáadjuk az 5 kanál lisztet, az 1 evőkanál kakaót, végül a tojás fehérjék keményre felvert habját. A tésztát kikent tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük.
Amikor kihűlt, kockákra vágjuk, rummal lelocsoljuk, és állni hagyjuk.
Közben a pudingot 2 dl tejjel összekeverjük, sűrűre főzzük. A kihűlt pudingot a rummal megáztatott tésztával, 6 dkg margarinnal, 2 evőkanál kakaóval, ízlés szerint cukorral, a mogyoróval (vagy dióval) jól összedolgozzuk. Golyókat formálunk belőle, és kókuszreszelékbe forgatjuk. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre