Elkészítés: A piskótához a tojássárgáját a cukorral habosra keverjük. Beletesszük a lisztet, majd a tojások felvert habját óvatosan összekeverjük. Zsírpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, és 180 fokon megsütjük.
Ha kész, kivesszük a tepsiből, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és egy tiszta konyharuhával együtt felcsavarjuk és kihűtjük.
A krémhez a lisztet, a tejet, a cukrot és a kókuszreszeléket összefőzzük, majd ha egy kicsit kihűlt hozzáadjuk a margarint.
A konyharuhából kicsavarjuk a piskótát, megkenjük a krémmel, felcsavarjuk, és kívülről is lefedjük a krémmel. Én csokireszelékkel és mézbe áztatott mogyoróval díszítettem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre