Elkészítés: 1, A puha margarint és a cukrot habosra keverjük. A tojásokat egyenként hozzáadva jól összedolgozzuk.
2, A kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport összekeverjük, majd a tejjel a margarinos masszához adjuk.
3, Egy 26 cm átmérőjű tortaformát margarinnal vékonyan kikenünk, zsemlemorzsával meghintjük, és a keveréket belesimítjuk. A szeletekre vágott körtét legyezőszerűen elterítjük a tetején.
4, A cukrot és a mandulát a tetejére szórjuk, majd előmelegített sütőben, a közepesnél kissé erősebb lánggal (190 fok, légkeveréses sütőben 170 fok) kb. 35 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre