A zabpelyhet összekeverjük az eritrittel, a kókuszcsipsszel és a magvakkal. Hozzáöntjük a tojásfehérjéket és a megolvasztott kókuszolajat és az egészet összedolgozzuk.
A masszát egy sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Ezután átforgatjuk a granolát, és további 5 percig sütjük. A sütőből kivesszük és hagyjuk hűlni.
Nehéz a boltokban olyan müzlikeveréket találni, ami a 160 grammos diétában is fogyasztható, ám szerencsére otthon is egyszerűen elkészíthetjük! Az ízesítését variálhatjuk kakaóval, fahéjjal vagy olajos magvakkal. - Iklódi Dóra gasztroblogger receptje, a 160 grammos/IR -diétába beilleszthető. - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!